Dollarns kollaps nära?!?

Det pratas mycket om länder som kollapsar ekonomiskt nu.
Island, Grekland, Spanien, Portugal… osv.

Vissa menar även att USA till och med är värre ute än Island…. Se grafik här… Deras dollar likaså.

För den som vill sätta sig in i ämnet kan börja med att lyssna på denne man, som en av läsarna nyligen även tipsat om… som fick förmedla att oljan skulle gå från US$140 till US$50 för dryga året sen. Då blev han idiot-förklarad… men när det hände, blev han flitigt kallad till olika radiostationer…

Hör hans information om Dollarn… Och vem han fått den från…


I tre år levde Pastor Lindsey Williams med ”eliten”…

En pastor som enligt sig själv har levt med ”eliten”, menar på att dollarn kommer totalt försvinna och kollapsa om ett och ett halvt år…

Detta klassar jag som konspirationsteori… men det är intressant ändå. Han har ju haft rätt hittills…. 😉

Och OM han har rätt igen… att det blir en finnanskollaps när han säger… har det en kusligt spännande timing till detta.

Lindsey har spelat in tre videos i detta ämne.

Tragedy
Hope
Reality

Här är första delen av del ett, Tragedy. Hör vem han menar är ”eliten”, som drar i trådarna bakom kulisserna…

Andra delen av Tragedy

Tredje delen av Tradegy

Fjärde delen av Tradegy

Femte delen av Tragedy

Sjätte och sista delen av Tragedy

Hope kan ni hitta själva. Här är första delen.

Och här är första delen av Reality.

Annonser

13 svar to “Dollarns kollaps nära?!?”

 1. hulda3 Says:

  Det som är minst sagt oroväckande är kinas stora US-dollar reserv. Kina om något land skulle kunna få USA att braka samman totalt

  Vi får se hur det går, men Bibeln talar om en världsvid ekonomisk kollaps

 2. Linnea Says:

  Jag följer detta med stort intresse.

 3. Ludvig Says:

  Har sett första filmens alla sex delar och kan bara konstatera två saker:

  1. Allt han säger verkar stämma överens med vad vi kan se hända runtikring oss idag. Enda jag inte kunnat gissa själv är den exakta timingen.

  2. Observera dock att jag fortfarande å det bestämdaste förnekar en mänskligt styrd konspiration. Därför handlar det ur mitt perspektiv här om en av satans ”arbetsgrupper” som tror sig ha all makt. Skulle de inte ha hjälp av andra med dem till synes helt oförenliga sammanslutningar skulle inte deras onda verk ha framgång.

  Ulf Christiansson skrev år 1979 sången ”USA, Kina och Sovjet” och sedan jag hörde den sången första gången har den varit en favorit. När jag nu återigen läser texten till den engelska varianten är det nästan så man fryser till. Mer passande beskrivning på världshändelserna läser man sällan:

  ”Don’t say a word, be silent
  This is the final moment,
  And hold your breath
  Be ready,
  This is the end-time
  for you and me
  Power and glory and control,
  Now every nation will play their role
  Forces of evil are now gathering
  Against Gods people and His angels
  Prophetic insight and revelation
  One word from Him
  will change the whole situation”

  http://www.jerusalem.se/sidorna/lyrics/english/powerandglory.html

  • Fredrik Says:

   1)
   -Ja, det är ju den som är intressant… Att systemet skall kollapsa vet vi ju…

   ”2. Observera dock att jag fortfarande å det bestämdaste förnekar en mänskligt styrd konspiration. Därför handlar det ur mitt perspektiv här om en av satans ”arbetsgrupper” som tror sig ha all makt.”
   —Precis som Gud, så använder han sig av oss människor för at utföra sitt verk…

   ”Ulf Christiansson skrev år 1979 ….”
   –Ja, gamle Uffe var före sin tid på många sätt… ”Pappa vem har gjort” är nog fortfarande än av mina ”all time favourites”!!!

 4. Rune Johansson Says:

  Hulda du har helt rätt i det du säger, Kina skulle kunna knäcka dollarn nästan över en natt. De finns dock några anledningar till att så inte sker. Kina har under senare år upprätthållet köp av USA-obligationer till viss del beroende på att en stor del av Kinas export går till USA, cash som sedan kommer tillbaks till Kina. Senaste tiden har dock USA´s import från Kina minskat med ca 25 procent. Detta incitament för att fortsätta köpa USA-obligationer kommer nog successivt att minska i takt med att USA-exporten minskar.
  En annan orsak till att Kina minskar sitt nettoinnehav med försiktighet är att man fortfarande sitter på så mycket USD att en för snabb avyttring skulle få förödande konsekvenser även för Kina. Man har dock sedan IMF införde vad man kallar Special Drawing Rights (SDRs) köpt stora poster i dessa papper på bekostnad av USA-obligationer. SDRs värde bestäms av en korg av internationella valutor, däribland dollarn, euron, yenen och pundet. Man kan ju misstänka att Kina i takt med att SDR-innehavet ökar även ökar takten på försäljningen av USA-obligationer. Vad man kan tycka är aningen egendomligt är att även USA har börjar köpa dessa SDR. Dvs. om det inte är så att USA´s finansdepartement är medvetna om att dollarn på sikt kommer att kollaps.
  Detta scenario att Kina successivt kommer att minska sitt innehav i amerikanska statsobligationer och på så sätt åstadkomma en gradvis värdeminskning av dollarn tycker jag stämmer mycket bra överens med det som Lindsey Williams talar om på videon. En tvåårsperiod verkar väl inte heller allt för otrolig.
  Detta blev långt men till sist, självklart är det så som du säger Fredrik att det här är en av satans ”arbetsgrupper” som tror sig ha all makt. Vad jag förstår uppfattar även Williams det så.
  Mvh
  Rune

  • Fredrik Says:

   ”Detta blev långt men till sist, självklart är det så som du säger Fredrik att det här är en av satans ”arbetsgrupper” som tror sig ha all makt. Vad jag förstår uppfattar även Williams det så.”
   —Ja, det verkar vara hans uppfattning vad jag förstår.

 5. Fred Örtegren Says:

  Läste den här boken av Lindsey Williams på nätet för några år sedan och minns hur han senare förutsade hur priset på oljan skulle komma att dumpas från sin rekordnotering. Imponerande förutsägelse faktiskt som bekräftar att Lindsey vet vad han talar om. Funderade faktiskt för några dar sedan över vad det blivit av pastorn innan han nu åter dök upp med nya uppgifter från sin insiderkontakt.

  http://www.reformation.org/energy-non-crisis.html

  The Energy Non-Crisis by Lindsey Williams

  Hear Reverend Lindsey Williams tell the real TRUTH about Alaskan oil and gas

  /Fred

  • Fredrik Says:

   Det är otroligt intressant att det finns så mycket olja och att de ändå försöker utgöra det som om det är en kris på den!??!?!

 6. Ludvig Says:

  De som hänger med i dagspress och medier är inte ett dugg förvånad över att oljepriset skulle dyka lågt en relativt kort tid efter en historisk toppnotering.

  Likaledes är det ingen som blir förvånad över en prishöjning av bensin en kort tid efter att miljöpartiet hamnat in i regeringskansliet.

 7. Aletheia — Blogg & Tankesmedja » Bloggarkiv » Grekiska sparare flyr banker Says:

  […] Det är svårt att greppa den komplexa världsekonomin men, vi bör åtminstone försöka.  Den ekonomiska oron har bara begynt!.  Sverige har hittills klarat sig bättre än andra länder men, vi kommer till sist dras med i nedåtspiralen när land efter land ställer in sina betalningar och valutor kollapsar. […]

 8. Lindsey Williams om ojeläckan -scary stuff!!! « Isaskar Says:

  […] som kommer ihåg Lindsey Williams tal om dollarn kommer nog skakas om […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: