Dagens rubrik: Förhör vs Intervju

…går till Palestinska nyhetsbyrån  Maán News Agency:

Så här låter det på andra håll:

😀

Annonser

3 svar to “Dagens rubrik: Förhör vs Intervju”

 1. margalit Says:

  En hel världs regeringar har en enda liten människa fått att gå i taket och vrida sina händer i vånda.

  Tror att det kan vara läge att be för den där Wikileaks-killen nu. Skulle inte förvåna mig om han är död eller försvunnen snart. Vore bra om killen är frälst om detta skulle hända

  • isaskar Says:

   ”Tror att det kan vara läge att be för den där Wikileaks-killen nu. Skulle inte förvåna mig om han är död eller försvunnen snart. Vore bra om killen är frälst om detta skulle hända…”
   – Ja, faktiskt. Kanske även för vår statsminister. Han öde kommer ju vila i hans händer förr eller senare nu. Det är ju Sverige som begärt att han skall häktas. Kommer Reinfeldt utelämna honom till Obamaland som klassar honom mer eller mindre som Terrorist….??? Eller skall han dömas i Svedala…

 2. grace Says:

  Vet inte om han kommer att hamna i USA eller Sverige.
  Rycktet säger att han är en CIA agent som har i uppdrag att medvetet läcka ut hemliheter för att regeringen ska kunna stänga ner internet altså det fria ordet, en så kallad dubbelagent.
  Även David Ike är en MI5 agent och Alex Jones tillhör numera Iluminati orden(gruppen).
  Deras uppgift är att fånga massan in i olika konspirationer visserligen med bra sanningar men det gäller att lyssna noga på dem och solla genom att studera Herrens ord de är nämligen inte frälsta.
  Många av dessa människor som vet vad som rör sig bakom kulisserna har oftast ockulta bakgrunder mera medvetet=de vet vilken skada de gör eller omedvetet=de förstår inte hur skadligt det är.
  Rainfelt är med i Biderbergagruppen och lika så Mona Sahlin men även adra ministrar som jag inte kommerihåg namnen på och i stortsett alla världens ledare deltar i denna mötet som sker varje år i ett utvalt land i största hemlighet.
  Där diskuteras det om hur de sakta men säkert ska ta ifrån oss rätten till ett självständigt liv med mera som inte är så uppmuntrande:jag kan tippsa dig om: codex alimentarius särskild en man som heter Ian Crane som tar upp detta ämnet sök på youtube:)Det handlar om maktelitens tillvägagånsätt i det mest nödvändiga och det är vattnet vi dricker och maten vi äter.
  Jag tror att Matsedeln i Herrens ord är något mycket större än att inte endast äta gris o.s.v

  Mvh:Grace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: