Skilda från födseln -cykel edition

När jag i morse läste detta:

Förre Alaskaguvernören Sarah Palin drog blickarna och kamerorna till sig när hon i svarta skinnkläder, sittande på en Harley Davidson, deltog i en mc-parad i Washington på söndagen.

Alla uppskattade dock inte Palins närvaro vid den annars icke-politiska manifestationen. Det antas att Palin siktar på att bli Republikanernas presidentkandidat nästa år.

En president skall ju se ut så här på en cykel…

Sarah, det svarta fåret i USAs politiska sfär…

13 svar to “Skilda från födseln -cykel edition”

 1. The Golani Snowman Says:

  Eftersom folk påtaglligt valde Obama enbart pga hans utseende så borde folk med mera normal smak få sin chans nästa gång.

 2. Magnus Says:

  Den dagen Palin sitter i Vita Huset kan jag hålla med om att sista tiden är nära…

 3. Sam Says:

  Hussein kallas ju the anointed one så vi är nog där redan. 🙂
  Du, din kvinnosyn passar nog bra i de muslimska demokratierna. 😉

  • Magnus Says:

   Vet inte ens om det är mig du syftar på… Men om du tror att problemet med Palin är att hon är kvinna (vilket verkligen inte är något problem) kanske en reality check vore på sin plats… ”;-)”

   • Sam Says:

    Man kan ju undra! 😉 Du verkar ju strunta i kvinnornas situation i islamska stater så……..

 4. Staffan Says:

  Sarah Palin är född 1964. Hon valdes in i Wasilla stadsfullmäktige 1992, valdes om 1995. Hon valdes till borgmästare 1996, valdes om 1999. 2003 blev hon ordförande i Alaska Oil and Gas Conservation Commission. 2006 valdes hon till Alaskas (första kvinnliga) guvernör. Hon var populär: 93% och 90% gillade henne; helt unika siffror — något på 50% är annars maximum. Hon fick stopp på de politiska old-boy-näten och t.ex. ”bron till ingenstans”. 2008 godkände hon att TransCanada Pipelines byggde en naturgasledning från norra Alaska till kontinentala USA. Kunskaperna från olje- och gaskommissionen kom till användning där. O.s.v. (Uppgifter från amerikanska Wikipedia.)
  – Skulle Magnus kunna berätta vilka problemen med Sarah Palin egentligen är?

  • Magnus Says:

   Åh? Är det så det fungerar? Du klistar in en text från wikipedia som är till hennes fördel, så finns det inget mer att säga om saken? Det står ju på wikipedia att hon är populär trots allt…

   För att hålla mig kort; jag sympatiserar inte med hennes politik. Speciellt miljöfrågorna är i mina ögon förkastliga. Hon jobbar aktivt för att tillåta oljeborrning i naturreservat, stämmer motsvarande inrikes/miljödepartementet när de vill skydda isbjörnar. Hon jobbar aktivt emot den allmänna sjukvårdsförsäkringen och på det hela är hon för konservativ för min smak.

   Vi kan avsluta med ett Palin-citat:
   ”As Putin rears his head and comes into the air space of the United States of America, where– where do they go? It’s Alaska. It’s just right over the border.” –Sarah Palin, explaining why Alaska’s proximity to Russia gives her foreign policy experience, interview with CBS’s Katie Couric, Sept. 24, 2008

 5. The Golani Snowman Says:

  Palin är en snygg smart tjej, vad mera krävs? Vinner hon – helst tillsammans med Bolton – vore det ett väldigt stöd för alla som talar om kvinnors rättigheter.

  Obama – såg just att en scanningexpert har förklarat att den senaste födelseattesten är en trivial förfalskning. Att tänka sej att få en civiliserad ledare efter Obama är som när Israel blev av med Olmert, som var helt deperat att ge bort Israel till araberna. Minns när han försökte tvinga sina tjänstemän att negligera det illegala inflödet av 100.000 araber i Jerusalem medan han var borgmästare där? http://israelisverige.info/?p=98

 6. Magnus Says:

  Ett problem mindre iaf; hon kandiderar inte.
  http://www.dn.se/nyheter/varlden/sarah-palin-staller-inte-i-presidentvalet 😉

  Ni får sätta ert hopp till Mitt Romney istället…

  • isaskar Says:

   Personligen hade jag inte tänkt att rösta… Men visst hade hon varit rolig att narras med. Hon gör nog klokt i att ligga lågt med tanke på storlek på garderob… 😉
   Men hon är i alla fall Israelvän!!!!

   Men inget går upp mot humoristen Bush i ovala kontoret. Det var tider det…

   • Magnus Says:

    Säga vad man vill om Bush men han hade humor! En stor anledning till att han var omtyckt under första delen av sin era var humor och en ”folklighet” som amerikanarna uppenbarligen anser vara förtroendeingivande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: