Heh……

Apparent sabotage against Gaza flotilla

A ship jointly owned by Swedish, Greek, and Norwegian activists hoping to join a flotilla of activist vessels challenging Israel‘s economic blockade of Gaza, had its propeller cut while in Athen’s harbor today.

Haha… och ”da evil jooos” får skulden om 3…2…1….

Uppdaterat!

Läs Pauls analys från Jerusalem, om deltagarna på jippot:

Hela idén med att försöka bryta den israeliska blockaden av Gaza har sin grund i ett antal fundamentala vanföreställningar. Låt oss titta närmare på två av dem.
1. ”Det råder en humanitär kris i Gaza.” Fel.  FN och Röda Korset har förklarat att det inte råder någon humanitär kris i Gaza… …
2. ”Israels blockad av Gaza är ett brott mot folkrätten.” Fel. För det första kan inte Israel försätta Gaza i blockad eftersom Egypten kontrollerar en del av gränsen… …

Vanföreställningarna slutar dock inte här. …

Den intellektuella hedern är helt frånvarande från deras argument. Att kalla dem för antisemiter är att ge dem lite för mycket heder: de är liksom för dumma för att förstå att de är överkvalificerade. De tillhör en kategori som vårt språk ännu inte förmår beskriva, en västerländsk avart som kombinerar en pinsam självbetydenhet med falsk ödmjukhet och bråddjup okunnighet. Den logiska kollapsen som präglar deras argumentation är ett resultat av en vidare moralisk kollaps, vilket gör att de framgångsrikt lyckas fortsätta inbilla sig att de kämpar för frihet och rättvisa och ballonger till alla barnen i Gaza trots att det politiska ledarskapet i hela den civiliserade världen har uppmanat dem att lägga ner jippot och de enda som fortsätter att heja på är folkmordspretendenterna i Gaza och Iran.

Läs hela här!

Och här är en av passagerarna, en advokat, som erkänner att seglatsen är i sig själv illegal…

Vid 1:22 säger han: ”Although as a lawyer I’d prefer perhaps to do this by legal means, there really is no avenue, so I’ve chosen a more activist approach and I will be on the boat.”

2 svar to “Heh……”

  1. Sam Says:

    Jag gillar Pauls kommentar om deras kollektiva intelligens.
    De för krig mot civila människor och mål. Trots det har de väldigt liten framgång, kan man lugnt säga.
    Gör tankeexperimentet att Israel, USA eller nån annan demokrati skulle bestämma sig att kriga mot civila och ponera vad resultatet skulle bli.
    I min tankevärld blir det ett helt annat resultat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: